Verzenden & retourneren

Retourneren van uw aankoop bij Unitbaits

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@untibaits.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Melden retourzending

Indien u uw pakket wilt retourneren kunt u dat melden via info@unitbaits.com Vermeld in uw mail duidelijk uw ordernummer en wat u wilt retourneren.

Wij storten binnen maximaal 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst het aankoopbedrag middels hetzelfde betaalmiddel terug MITS de artikelen in goede staat zijn en wol en garen niet ruikt naar nicotine of huisdieren.

Retouradres

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres verzonden worden:

Unitbaits

Afdeling retouren

Rooseveltstraat 74

2321 BM Leiden

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.